Odesíláme
do 24 hodin
844 638 537
info@helpline-oetker.cz
Gelfix Extra 2:1
Gelfix Extra 2:1

Gelfix Extra 2:1

Členská cena: 24,50 Kč
Běžná cena: 24,90 Kč
Cena je včetně DPH
Kód produktu: 164060011
skladem
Do košíku

S Gelfixem Extra 2:1 spotřebujete pouze polovinu cukru. Tato želírovací směs zachovává přirozenou chuť ovoce a současně odpovídá moderním požadavkům na zdravou výživu.
Jeden sáček vystačí až na 1 000 g ovoce a 500 g cukru a vaří se pouze 6 minut.
Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů se středně sladkým nebo středně zralým ovocem.
S Gelfixem Extra 2:1 bude Váš hotový džem obsahovat 66 % ovoce!

Inspirace na recept: Jahodový džem s proseccem

Zákonný název: Gelfix Extra 2:1, směs na přípravu ovocných džemů a marmelád, v prášku
Hmotnost ∕ objem: 25 g
Podmínky skladování: Skladujte v suchu!
Minimální trvanlivost: uvedeno na obalu

SLOŽENÍ: Dextróza, želírující látka 19 % (pektiny), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), konzervant (kyselina sorbová). Může obsahovat stopy MLÉKA, LUPINOVÉ MOUKY a OBILOVIN obsahujících LEPEK.

NÁVOD K POUŽITÍ: 
1000 g ovoce + 1 Gelfix Extra + 500 g cukru = lahodný džem. Vystačí na 3-4 sklenice á 375 ml dle druhu ovoce použitého na výrobu džemu. Získáte džem s 66% podílem ovoce.
Příprava: 
1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. 
2. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Obsah balíčku Gelfix Extra smícháme se dvěma lžícemi cukru a přidáme k ovoci. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme. Gelfix Extra přidáváme vždy před cukrem!
3. Přidáme zbytek cukru a přivedeme do varu. Za stálého míchání a probublávání důkladně povaříme minimálně 5 minut a odstavíme. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic.
4. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.

Distributor: Dr. Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
Výrobce ∕ prodávající: Dr. Oetker s.r.o., Ľadová 14, 811 05 Bratislava, Slovenská republika www.oetker.sk

Košík
Váš košík je zatím prázdný.