Kyselina citrónová podporuje želírovací proces a zvýrazňuje chuť ovoce i zeleniny při zavařování. Je vhodná na dochucení salátů, kompotů a nápojů.
Dále je vydatným pomocníkem při odstraňování vodního kamene, např. v kávovarech a rychlovarných konvicích.
Inspirace: Kyselina citrónová - všestranný pomocník
Zákonný název: kyselina citrónová, v prášku, na dochucení džemů, ovocných salátů a kompotů
Hmotnost ∕ objem: 80 g
Podmínky skladování: Skladujte v suchu!
Minimální trvanlivost: uvedeno na obalu
SLOŽENÍ: Kyselina E 330 (kyselina citrónová). Může obsahovat stopy MLÉKA.
NÁVOD K POUŽITÍ:
Příprava:
1. Při zavařování ovoce a zeleniny.
2. Na dochucení ovocných salátů, kompotů a salátových zálivek.
3. Na podporu želírovacího procesu při výrobě džemů, marmelád a želé.
4. Na dochucení nápojů.
5. Na odstranění vodního kamene, např. v kávovarech apod.
Distributor: Dr. Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
Výrobce ∕ prodávající: Dr. Oetker s.r.o., Ľadová 14, 811 05 Bratislava, Slovenská republika www.oetker.sk