Pro ty, kteří preferují celý vanilkový lusk. Jeho využití je všestranné a lze ho k aromatizaci použít i opakovaně. Pod názvem „Bourbon“ se vanilkové lusky pěstují jedině na ostrovech Madagaskar a Komory.
Vanilkový lusk Bourbon
Prémiový výrobek nejvyšší kvality pro letošní vánoční sezónu. Vanilkový lusk Dr. Oetker je jemným vzácným a jedinečným kořením. Jeho výraznou sladkou a kořeněnou vůni a chuť ocení i největší znalci.
Bourbon Vanilkový lusk Dr. Oetker vystačí až na 500 ml tekutiny nebo 500 g mouky.
Vanilkový lusk Bourbon Dr. Oetker pochází z ostrova Madagaskar a je té nejlepší kvality. Plody vanilky zrají 7-8 měsíců, poté se ručně sklízejí a nechávají na slunci vysušit. Vanilkové lusky se ručně třídí a k balení jsou dopravovány do Evropy. Přísné kvalitativní požadavky a kontrola zaručují vysokou kvalitu Vanilkových lusků Bourbon Dr. Oetker.
Fenomén vanilka
Vanilka je jemným vzácným a jedinečným kořením.
Vanilka je skutečným fenoménem a její aroma je nezapomenutelné. Vanilka je celosvětově nejoblíbenější sladká příchuť. Počátky vanilky můžeme najít v Mexiku v oblastech kolem rovníku. Pěstovala se a využívala již v době Aztéků. Do Evropy se dostala v 6. století. Její obliba od té doby strmě vzrůstala po celém světě.
Více se o vanilce dozvíte na https://www.oetker.cz/cz-cs/inspirace-pro-vas/vanilka/fenomen-vanilka Více se o kakau dozvíte na www.oetker.cz/kakao
Inspirace na recept: Vanilkové dukáty
Zákonný název: Vanilkový lusk Bourbon
Hmotnost ∕ objem: 2 g
Podmínky skladování: Skladujte v suchu!
Minimální trvanlivost: uvedeno na obalu
SLOŽENÍ: Vanilkový lusk Bourbon
NÁVOD K POUŽITÍ:
1 vanilkový lusk se používá dle konkrétního receptu na asi 500 ml tekutiny, 500 g cukru nebo 500 g mouky.
Distributor: Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
Výrobce / prodávající: Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz