První neželatinový ztužovač rostlinného původu, který je 100% alternativou k živočišné želatině. Výrobek obsahuje 3 složky rostlinného původu s vysokou želírovací schopností: agar, karubin, konjaková guma. VEGA Gel je označen certifikovaným logem VEGAN.
Použití výrobku je univerzální: jak pro přípravu sladkých dezertů a krémů, tak i pro přípravu zeleninových a pikantních aspiků. Funguje i s rostlinnou alternativou mléčných výrobků, tak aby byl tou správnou volbou pro vegany. Jednoduchá příprava, vystačí na 500 ml krému nebo 250 ml tekutiny na aspik.
Inspirace na recept: Mangový dezert
Zákonný název: Neželatinový ztužovač rostlinného původu
Hmotnost ∕ objem: 6 g
Podmínky skladování: Skladujte v suchu!
Minimální trvanlivost: uvedeno na obalu
SLOŽENÍ: Želírující látka (agar, karubin, konjaková guma), maltodextrin. Může obsahovat stopy (LUPINOVÁ MOUKA, OBILOVINY obsahující LEPEK).
NÁVOD K POUŽITÍ:
Příprava krému:
1. Obsah sáčku rozmícháme ve 150 ml studené vody.
2. Za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme asi 1 minutu. Poté ihned vmícháme do 350 g připravené směsi (krému).
3. Dále zpracujeme podle receptu.
Příprava aspiku:
1. Obsah sáčku rozmícháme ve 250 ml vody nebo nálevu z použité zeleniny.
2. Za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme asi 1 minutu. Poté ihned nalijeme na připravenou zeleninu a dáme ztuhnout do chladničky.
Distributor: Dr. Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
Výrobce ∕ prodávající: Dr. Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz