Želírovací cukr Extra 2:1
Želírovací cukr Extra 2:1

Želírovací cukr Extra 2:1

Členská cena: 32,30 Kč
Běžná cena: 35,90 Kč
Cena je včetně DPH
Kód produktu: 164060080
nedostupné

Příprava džemů s Želírovacím cukrem Extra 2:1 Dr. Oetker je zvlášť jednoduchá, protože cukr již obsahuje želírovací prostředek a stačí k němu přidat jen ovoce. Jedno balení (500 g) vystačí na 1000 g ovoce. Džemy, marmelády a želé jsou hotové už za 5 minut! Obsah ovoce v džemu bude 66 %. 
Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů se středně sladkým nebo zralým ovocem.

Inspirace na recept: Jahodový topping z růžového vína

Zákonný název: Želírovací cukr Extra 2:1, na přípravu ovocných džemů a marmelád
Hmotnost ∕ objem: 500 g
Podmínky skladování: Skladujte v suchu!
Minimální trvanlivost: uvedeno na obalu

SLOŽENÍ: Cukr, želírující látka 1,1 % (pektiny), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), konzervant (kyselina sorbová). Může obsahovat stopy MLÉKA, LUPINOVÉ MOUKY a OBILOVIN obsahujících LEPEK.

NÁVOD K POUŽITÍ: 
1000 g ovoce + 500 g Extra Želírovacího cukru = lahodný džem se 66 % ovoce.
Příprava: 
1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme.
2. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Přidáme Extra Želírovací cukr a dobře promícháme.
3. Vše za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic.
4. Sklenice pečlivě uzavřeme víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.

Distributor: Dr. Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
Výrobce ∕ prodávající: Dr. Oetker s.r.o., Ľadová 14, 811 05 Bratislava, Slovenská republika www.oetker.sk

Košík
Váš košík je zatím prázdný.