Holandské kakao Dr. Oetker je prvotřídní kakao zpracované tradičním způsobem. Při této úpravě získává krásnou tmavou barvu a příjemnou čokoládovou chuť.
Holandské kakao je nejžádanějším typem kakaa v Evropě. Jeho použití je všestranné: na pečení, na přípravu dezertů a krémů, na posypání sladkých jídel nebo nápojů.Vyzkoušejte prvotřídní Holandské kakao Dr. Oetker pro všechny recepty. Navíc 1 recept naleznete přímo na vnitřní straně obalu.
Více se o kakau dozvíte na www.oetker.cz/kakao
Inspirace na recept: Kakaové cookies s holandským kakaem
Zákonný název: Holandské kakao se sníženým obsahem tuku
Hmotnost ∕ objem: 100 g
Podmínky skladování: Skladujte v suchu!
Minimální trvanlivost: uvedeno na obalu
SLOŽENÍ: Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (10% kakaové máslo), regulátor kyselosti (uhličitany draselné). Může obsahovat stopy (MLÉKO, SÓJOVÉ BOBY).
NÁVOD K POUŽITÍ:
použití dle konkrétního receptu
Distributor: Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
Výrobce / prodávající: Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
ENERGETICKÉ HODNOTY:
Výživové údaje na 100 g výrobku: | |||
Energie | 1194 kJ/ 288 kcal | ||
Tuky | 11 g | ||
- z toho nasycené mastné kyseliny | 6,4 g | ||
Sacharidy | 10 g | ||
- z toho cukry | 0,7 g | ||
Bílkoviny | 23 g | ||
Sůl | 0,08 g |