Krtkův dort Green&White 410g

Krtkův dort Green&White 410g

Členská cena: 74,90 Kč
Běžná cena: 87,90 Kč
Cena je včetně DPH
Kód produktu: 164020637
skladem
Do košíku

Ochutnejte novou variantu oblíbeného dortu. Ideální pro dozdobení našimi jedlými oplatkovými květinami nebo červeným ovocem. Ojedinělou barvu dodává barvivo získané ze zelených rostlin.

Lahodný korpus, šlehačková náplň s čokoládovými vločkami a banány …mňam… to je kombinace, které nelze odolat! Vynikající dort na jarní oslavu nebo k nedělní kávě.

Krtkův dort® je ochrannou známkou společnosti Dr. Oetker.

Zákonný název: Krtkův dort Green&White, sypká směs na přípravu dortu
Hmotnost ∕ objem: 410 g
Podmínky skladování: Skladujte v suchu!
Minimální trvanlivost: uvedeno na obalu

SLOŽENÍ: cukr, PŠENIČNÁ MOUKA, 13% čokoládové vločky (cukr, kaaková hmota, kakao se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátor (slunečnicový lecitin), MLÉKO), PŠENIČNÝ ŠKROB, emulgující složka (rýžový škrob, emulgátor (esterypolyglycerolu s mastnými kyselinami, mono- a diglyceridy mastných kyselin, polyoxyethylen-sorbitan-monooleát)), jedlá želatina, dextróza, kypřící látka (dihydrogendifosforečnan disodný, hydrogenuhličitan sodný), glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob, aroma, barvivo (meďnaté komplexy chlorofylů a chlorofylinů, riboflavin), zaušťovadlo (karboxymethylcelulóza)

NÁVOD K POUŽITÍ:

  1. Příprava těsta: Směs na těsto, margarín nebo máslo, vejce a mléko dáme do misky.  Šleháme elektrickým ručním šlehačem, nejprve na nejnižším stupni, pak na nejvyšším stupni asi 3 minuty. Těsto vložíme do tukem vymazané dortové formy, uhladíme a pečeme. Čas a teplota jsou uvedené v tabulce. Po upečení oddělíme okraj formy a korpus necháme vychladnout.
  2. Úprava korpusu: Po vychladnutí oddělíme dno formy a korpus položíme na dortový podnos. Pomocí lžičky korpus vydlabeme do hloubky 1/2 cm. Ponecháme 1 cm široký okraj. Vydlabanou část korpusu v misce rozdrobíme.
  3. Příprava náplně a zdobení dortu: Banány oloupeme, podélně rozpůlíme a plochou stranou uložíme na vyhloubený korpus. Smetanu ke šlehání vyšleháme do tuha. Směs na náplň dáme do větší mísy a přidáme odměřené množství vody. Mícháme 1/2 minuty ručně metličkou. Poté ihned ve dvou fázích  přimícháme šlehačku a nakonec čokoládové vločky. Šlehačkovou náplň navršíme na korpus kopulovitě až ke kraji a posypeme rozdrobeným korpusem. Necháme v ledničce asi 3 hodiny ztuhnout.

Distributor: Dr. Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
Výrobce ∕ prodávající: Dr. Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz

Košík
Váš košík je zatím prázdný.